Farkasordító félmaraton melegen ajánlva!

Farkasordító félmaraton melegen ajánlva!

Category : Versenyek

esztiékA verseny nevével ellentétben szerencsére nem is volt farkasordító a hideg, hiszen szépen sütött a nap az Úri környéki dimbes-dombos pályán február utolsó hétvégéjén. Talán ez is volt az oka annak, hogy jóval többen indultak a versenyen, mint ahogyan azt a szervezők tervezték. Emiatt ugyan fél órát csúszott a rajt, de ez senkit nem ért kellemetlenül, mert mindenkihez eljutott az információ.

Baráth Timi és Wihardt Eszti képviselték egyesületünket, akik a maratoni felkészülés részeként indultak a versenyen. Nagyon jó hangulatban, vidáman, végig együtt haladtak. Így, egymást segítve – nem mellesleg Ossó Zoli szurkolásának is köszönhetően – könnyedén gyűrték le ezt a félmaratoni távot. Remek edzés volt, csak így tovább lányok!FARKASKA

Az Ezüsthegyi Kabóca szervezésében lebonyolított versenyt lelkiismeretes szervezés jellemezte, ilyen volt többek között a tökéletes és elégséges frissítés, valamint a kései kezdés miatti folyamatos bocsánatkérés. A célban zsíros kenyér, házi süti és tea várt a befutókra, ami igazán rendkívüli 1500 forint nevezési díjért cserébe.

Jövőre vegyetek részt minél többen ezen a szezonnyitó futáson, családias, barátságos verseny, melegen ajánlva mindenkinek!