Hajrá Bátor Gábor!

Hajrá Bátor Gábor!

Category : Önkénteskedés

gabor

Gábor a Bátor Tábor futó nagykövete

Józsa Gábor tegnap ellátogatott edzésünkre. Gábor maratonista, aki ezen a távon eddig már három magyar bajnoki címet zsebelt be, a futás mellett pedig rendszerszervezőként dolgozik nap mint nap. Tizenhét éve foglalkozik futással, és épp egy maratoni versenyen találkozott először a Bátor Tábor jelenséggel, pontosabban annak élményekért felelős különítményével. Azonnal magával ragadta őt a csapat lelkesedése és az általuk kitűzött célok.

Szeretné terjeszteni az Élménykülönítmény hírét, ezért is lett 2014-ben az Élménykülönítmény futó nagykövete. Így rendszeresen találkozik jótékony sportolókkal, megosztja velük a hosszútáv-futásban szerzett tapasztalatait.

gábor1

A Margitszigeti AC edzésén

“Nagyon büszke vagyok rá, hogy ennek a csapatnak a nagykövete lehetek. Örülök, hogy a futásból valami kevésbé öncélú dolgot is ki tudok hozni, és talán motiválom az embereket a futásra és ezen keresztül a segítségnyújtásra. Nagyon meghatározó élmény volt, hogy részt vehettem több programon is a gyerekekkel Hatvanban egy táborlátogatáson. Jó volt látni, hogy ez a környezet és ez a csapat mennyit tudni adni a srácoknak. Jó volt látni az arcokon a mosolyt. Jó volt látni, hogy a Bátor Tábor forintok mennyire pontosan célba érnek.”

Gábor szeptember 13-i a 30. Wizz Air Budapest Félmaratonon jótékony céllal áll majd rajthoz, a súlyosan beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány futócsapatának tagjaként. Az adománygyűjtési célja 150 000 Forint.

gábor2

A Margitszigeti AC is támogatja a Bátor Tábor kezdeményezéseit

Segítsük őt céljai elérésében!

Fogadjunk örökbe egy kilométert a futásából!