Makrai Zsuzsi sokat markolt: győzelmet aratott 8 km-en!

Makrai Zsuzsi sokat markolt: győzelmet aratott 8 km-en!

Category : Versenyek

zsuzsiMárcius 15–én került megrendezésre a hagyományos Imre-Lőrinc Futóverseny, amelynek célja a versenyzési lehetőségen kívül az 1848-as eseményekre való megemlékezés is volt egyben. Egyesületünket Makrai Zsuzsi képviselte, aki nem is akármilyen eredménnyel zárta a versenyt: megnyerte a 8 km-es távot, szívből gratulálunk!

Helyszíni közvetítőnk, Makrai Zsuzsi beszámolója következik:

Általában 10km körüli távokra készülök, így a 8 km-es távon indultam. Az időjárás elég lehangoló volt, esett az eső, mindössze 4 fok volt és persze ellenszél. Mire bemelegítettem már sz***rá áztam. Furcsa volt, hogy csak magamat láttam ilyen szinten bemelegíteni – a kenyaiakon kívül.

Sajnos nem sikerült úgy a futás, ahogy akartam, bár a tavalyi eredményemhez képest így is javítottam másfél percet. Ugyanakkor azt hittem, hogy gyorsabban megy majd. A legnehezebb az volt, hogy 6 km-nél beszorult a levegő. Azt hittem még gyalog sem érek be! Eddig szerencsére még edzés közben sem fordult elő velem ilyesmi soha, nemhogy pont verseny közben. Aztán valahogy sikerült kipumpálnom. 🙂

A verseny egyébként szervezés szempontjából jó volt. Természetesen jövőre is ott a helyem! Azonban én a pénzdíjakkal nem vagyok kibékülve. Vonzza ugyanis szerintem az olyan futókat, akik nem ezekre a versenyekre valók. Szégyelleném magam, ha maratoni helyzettként ilyen kis, a helyi lakosok számára szervezett versenyeken pénzért futnék. Itt pedig évek óta így van sajnos. Szerintem a pénzdíjat tárgyjutalomra, vagy utalványra kellene váltani. Egyenlőbbek lennének az esélyek!

– Zsuzsa Makrai –