Média megjelenések

„Nincs rossz futóidő, csak rosszul felöltözött futó” – állapította meg tegnap Vajda Zsuzsi, a Nike Futóklub  és a Margitszigeti Atlétikai Club egyik edzője. – Az az esőben futás öt legnagyobb előnye ide  kattintva elolvasható.

“Kis Zsanett vagyok, a Margitszigeti Atlétikai Club egyik futóedzője, és hamarosan megszületik első kisbabám. 14 éves korom óta futok, és a terhességem előtt is versenyeztem. Hogyan fussunk terhesen, ha a futás évek óta intenzíven az életünk része?  Én sem voltam teljesen biztos benne, hogy mi a helyes, de a testemre és orvosom tanácsaira hallgatva, most pár hétten a szülés előtt azt mondhatom, hogy aktív várandós időszakon vagyok túl. “ –  A cikk további része ide kattintva elolvasható.

 A 30km-es versenyfelkészülésem alatt az edzésterv szerves részét képezték az intervall edzések, amiket hetente egyszer kellett végeznem. Ha eddig te nem iktattad be, Vajda Zsuzsi Nike+ Run Club és a és a Margitszigeti Atlétikai Club edzője most elárulja, miért fontos, és mit kell róla tudnod!A cikk további része ide kattintva elolvasható.

A résztávos pályaedzés szépségei az amatőr futó(anyuka) szemszögéből.A cikk további része ide kattintva elolvasható.

Vajda Zsuzsanna hihetetlen lelkesedése és a futás iránti mély elköteleződése, sok futót vonz edzésről edzésre a Margitszigeti Atlétikai Club-ba (MAC), még az őszi, téli, sötét, esős, hideg időszakban is. Vajon mi a titka az általa vezetett futóedzéseknek? Talán az, hogy őszinte örömmel csinálja.
– A cikk további része ide kattintva elolvasható.

Most tényleg futni mész ebben az időben? Ezzel a kérdéssel búcsúzott tőlem a családom, mielőtt nekiindultam a szokásos szerdai futóedzésnek a Nike Futóklubba. – A cikk további része ide kattintva elolvasható.

Az edzéstervemet Vajda Zsuzsa, a Nike+ Run Club edzője állítja össze, és hétről hétre a fejlődésemet figyelembe véve alakítja ki a programot. Már az első pillanattól fogva hihetetlenül komolyan vette, és minden apró részletre kíváncsi volt velem kapcsolatban, ami a futáshoz hasznos lehet. Ráadásul többször kihangsúlyozta azt is, hogy a futásnak nem csak a fizikai, de a mentális oldalát is ugyanolyan figyelemmel kell kezelni! Zsuzsi már középiskolás kora óta fut, de az egyetemi évei alatt kezdett el komolyan edzeni, és a Testnevelési Egyetemen vált hosszútávfutóvá. –  A cikk további része ide kattintva elolvasható.

A tél leghidegebb estéjén, mínusz 9 fokban, szakadó hóban gyülekeznek a Margitszigeti Atlétikai Club futóegyesület tagjai. We are going to run, right? Teszi fel nevetve egy külföldi tagjuk a kérdést. Right. Outside? Outside. –  A cikk további része ide kattintva elolvasható.

Szeptembertől a Margitszigeti Atlétikai Club edzője Vajda Zsuzsanna tömeg és szabadidősport edzéseket tart a III. kerületi Torna és Vívó Egylet létesítményének atlétikai pályáján, a III. kerületi TVE-ben sportoló gyermekek szülei, a III. kerületi TVE támogatóinak dolgozói és a lakosság részére. –  A cikk további része ide kattintva elolvasható.