Fuss a kutyákkal a kutyusokért!

Kedves Csapattagok, kedves Önkénteseink!

Egyesületünk ahol tudog-gone-rund, segít! Igyekszünk az önkéntes alapokon szerveződő jótékony eseményeket, megmozdulásokat támogatni. Ahogyan futni is könnyebb együtt, úgy az önkénteskedés is kellemesebben telik, ha együtt cselekszünk egy jó ügy érdekében. Erőnk megsokszorozódik, ha összefogunk és közösen próbáljuk megoldani a problémákat. Ennek szellemében és jegyében, szívesen bekapcsolódunk már beindított és folyamatban lévő jótékony eseményekbe, illetve szívesen szervezünk saját “akciókat” is, amin keresztül közvetlenül kapcsolatba kerülhetünk azokkal, ahova adományaink eljutnak.

2015-ben több programban is részt vettünk, és idén sem szeretnénk a hagyományainkat megtörni. 2016-ra első megmozdulásunkat az állatoknak szeretnénk szentelni, és számukra felajánlani egyik edzésünket. Mivel egyesületünk legfőbb profilja a szabadidős sporttevékenység, ezért arra gondoltunk, hogy az április 3-i (vasárnap) könnyű hétvégi regeneráló futásunkat felajánlanánk a Budaörsi Állatmenhely számára, és elvinnénk az állatokat megmozgatni egy közös futás/ sétálás keretében.

Tervezett időpont: 2016. április 3. (vasárnap) délelőtt
Tervezett távolság: ahogyan a kutyusok engedik 🙂
Tervezett tempó: könnyű kocogás és séta keveredése
Résztevevők létszáma: max 15-20 fő

A Budaörsi Állatmenhelykutyi3 sok szeretettel fogadja a kutyát sétáltatni vágyó – akár gyakorlott, akár kezdő – önkénteseket. Néhányat leszámítva, valamennyi ebünk pórázképes. Javasolják, hogy olyan ruhában menjünk, amit nem sajnálunk összekoszolni,. Ugyanakkor kérnek minket, ha tudunk, vigyünk magunkkal pórázt, mivel néha olyan sok önkéntes jön össze, hogy nem elegendő a pórázkészletük. Időbeli illetve mennyiségi megkötés nincs: azt a kutyát választhatjuk, amelyik szimpatikus (azért a gondozókat érdemes megkérdezni előtte), illetve annyi kutyát vihetünk ki egymás után és annyi időre amennyi jól esik a kutyának is és nekünk is.

Amennyiben szívesen részt vennétek az általunk szervezett jótékony eseményen, de időd, bátorságod ezt nem engedi, a menhely szívesen fogadja egyéb felajánlásodat, amit mi lehetőség szerint szívesen át is adunk nekik.

Jelentkezni tudtok az info@margitszigetiac.hu e-mail címen, vagy az alábbi űrlap kitöltésével: