Rólunk mondták

  • Nagyon jó a közösség, mindenki segítőkész és támogató. Látványos fejlődést lehet elérni! Mindenkinek ajánlom! (Cselleng Dávid)
  • Egy olyan kis családot kaptam veletek akikre lehet számítani, akik támogatják és segítik egymást és nem csak az edzéseken. Sok nevetés, élmény kötődik hozzátok 😊 Új célokra inspiráltok amiknek elérésében segítetek. Aki szeretne egy ilyen közösséghez tartozni itt jó helyen jár! (Bede Annamária)
  • Miért a Margitszigeti Atlétikai Club? Miért? Egyszerű, mind a társaság, mind az edzés intenzitása, mind a változatosság tökéletesen megfelel azon “elvárásoknak”, legalábbis számomra, ami ahhoz kell, hogy fejlődhessek, hogy mozgásban tartsam magam, hogy példaképeket találjak a barátaim, futótársaim közt. (Agócs Róbert)
  • Ahogy a sporttársak már írtak remek kis közösség, ahova én személy szerint egy “gödör mélyén” érkeztem, motiválatlanul célok nélkül… Alig ismertem embereket mégis már a második héten vágytam arra hogy mehessek hozzájuk/velük edzeni, jöttek is az új célok. Inspiráló és motiváló a hangulat, kellő humor van jelen viszont én eddig sose tapasztaltam, hogy ez az elvégzendő edzésmunka rovására menjen. A fejlődés és a profi edzői gárda a tagok eredményeiben tükröződik, évről évre újulnak a PB-t és gyűlnek a pipák a bakancslisták sportrészlegén, bizonyítván hogy jó kezekben vagyunk. Szóval gyere le és győződj meg róla TE IS! (Bota Norbert)
  • Futás. Margitsziget. Egyéni igényekhez igazított csoportos edzések. Jó hangulat. Fejlődés. Motiváció. Támogatás. Közösség. Barátok. Kedd&csütörtök. Élmények. Közös versenyek. Edzőtáborok. Lelkiismeretes&profi edzők. MAC♥ (Daruka Eszter)