“Mindenhol ott vagyunk”

“Mindenhol ott vagyunk”

Category : Club élet

Sportoló aMACőreink a nyaralásuk alatt sem feledkeztek meg az itthon maradottakról, és innen-onnan bejelentkezve, folyamatosan küldték nekünk üdvözletüket.

Zita a forró spanyolországi Barcelonából jelezte, hogy meghódította a várost. Szolgáljon bizonyítékképpen az alábbi kép:

zITA

Zita jelzi, jól van és hiányzunk neki

Barbi és Viki pedig Olaszországból jelentkezett be, elnézést kérve, hogy elfelejtettek edzésre jönni, “szánva-bánva” tettüket. Azonban megígérték, hogy azért kint is sportolnak egy kicsit: úsznak egy kicsit a képen látható medencében.

B és V

Viki és Barbi épp lógnak az edzésről (semmi nyoma a lelkiismeretfurdalásnak )

Zsuzsi a NIKE szakmai konferenciáján vett részt az óceán túlpartján, New Yorkban. Megosztotta velünk, mindig is nagy vágya volt, hogy egyszer kipróbálhassa az amerikai iskolabuszokat. Remélem, mindannyiunk álma hasonlóképpen valóra válik majd egyszer.

Nyaralóink mellett azonban voltak, akik szabadságuk alatt sem pihentek, és a habok helyett, inkább a kilométereket szelték. Németországban versenyeztek sportolóink, öregbítve egyesületünk hírnevét.

Orsi és Veronika egy utcai futóversenyen állt rajthoz:

Orsi és Vera

Orsi és Veron családi futása

Kriszta pedig kisfia születését követően először teljesítette a félmaratoni távot, nem is akármilyen időeredménnyel: 2 órán belül sikerült célba érkeznie. Gratulálunk!

 

Kriszta

Peter büszke lehet anyukájára 🙂