Kinyitjuk kapuinkat: ismét nyílt napot tartunk!

Kinyitjuk kapuinkat: ismét nyílt napot tartunk!

Category : Club élet

Tekintettel a tavalyi szeptemberi nyílt napunk sikerére, idén tavasszal ismét arra vállalkozunk, hogy megnyissunk egyesületünk kapuit érdeklődő futótársaink előtt, megint nyitottak legyünk a nagy világra és ismét nyílt napot tartsunk.

A húsvéti nagy lakmározásokat követően, március 29-én (kedden) a szokásos időpontban 18.30-kor kezdődő edzésünkre várjuk azon futók jelentkezését, akik szeretnék ledolgozni az ünnepi sonkákat,  illetve picit megmozgatni a sajátjukat.

Futóklubunk barátságos, nyitott kis futóközösség, és hivatalosan bejegyzett sportegyesület. Nálunk rendszeresen és szervezett formában vehetsz részt felkészült futóedzők által vezetett edzéseken egy egyre népesebb közösség keretein belül, ami sokkal inspirálóbb és élvezetesebb, mint például hétről hétre egyedül róni ugyanazokat a köröket. Egyesületünket ajánljuk azoknak, akik már futnak és szeretnének egy összetartó közösséghez tartozni, vagy akik csak egy kicsit is érdeklődnek a futás iránt, de nem tudják, hogyan kellene elkezdeni, vagy már elkezdték, de megrekedtek egy szinten, s keresik a továbblépés módját.

Regisztrálni lehel egy e-mail küldésével az info@margitszigetiac.hu címre, vagy az alábbi űrlap kitöltésével: